Oldal információ

Szerkesztő: Lana-B
Társszerkesztő: Déé
Elérhetőség: ritaora.news.gp@gmail.com
Design: katie
Nyitás: 2015. 10. 25.
Zárás: nem tervezett

Az oldal nem áll kapcsolatban sem Rita Orával, sem a hozzátartozóival!
Az oldalon található összes bejegyzés, saját tartalom, ami nem saját fordítás, anyag, annál a forrás fel van tüntetve, ezért ha elviszel valamiért, akkor a forrást írjad ki.

 
cSALÁD

 
Elit cserék

 


   
    
    
    
    
    

Vár: 

 
Chat
 
Munkálatok
A sötét 50 árnyalata: Mia Grey
2017. 02. 10.
A szabadság 50 árnyalata: Mia Grey
2018. 02. ?
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


Fresh and news

Utazás!

2015.12.05. 16:09, Lana-B
Címkék: személyes

Sziasztok!
A családommal 2 hétre elutazom ezért sajnos nem fogok tudni hozni friss híreket, illetve a cseréket sem fogom tudni kitenni, de amint haza jöttem, ígérem pótolok mindent. :)

Tartalom frissítés

2015.11.21. 19:37, Lana-B
Címkék: oldal

Mivel Ritáról nincsen semmi új, ezért eljutottam oda, hogy elkészítsem a WWW részleget, ami eddig is létre volt már hozva, csak tartalom nem volt oda feltöltve, ez viszont most már nem így van. A WWW-nél megtalálhatóak a csere feltételek, az alap oldal adatok, illetve a szerkesztőről pár infó.

Rita Ora a Self magazin címlapján

2015.11.20. 15:47, Lana-B
Címkék: selfmagazin címlap

Rita Ora ismét egy újság címlapján szerepel, ami jelen esetben nem más, mint a Self magazin, illetve készült a tehetséges énekesnővel egy interjú is.

"Ez az egész arról szól, hogy büszke vagyok arra amit csinálok."  Mondta, majd vett egy mély lélegzetet. "Gondoljunk arra, hogy mi mit csináltunk eddig." Amikor Rita mondta, hogy "mi" akkor nem nagyképűségből mondta, hanem arra értette, hogy az amit eddig véghez vitt, az egész egy csapat munka. Leggyakrabban a csapat Rita testvérét takarja, Elenát aki két évvel idősebb, mint a testvére. Elena az aki általában mindig tartja a lelket Ritában, aki mondja neki, hogy bontakozzon ki, élő lelki támasz, főleg amikor a "csapat" New Yorkból Londonba siet, majd rohan az X-Faktor forgatására a Wembley arénába.
A 25 éves énekesnőnek nem nagyon van ideje, hiszen tervezi a következő albumát ami még cím nélküli és az Adidasnál is tevékenykedik. Ezek mellett még ott van pár nagy sikerü film is, mint például a Halálom Iramban, vagy a Szürke 50 árnyalata, melynek a következő részét jövő év első felében kezdik el forgatni. 
"Eddig eléggé eseménydús évem volt, az biztos." Mondta. "Befejeztem egy lemezt és büszke vagyok rá. És ez az első alkalom, hogy szerepelek egy show-műsorban, mint az X-Faktor USA."
Még is a zene az, ami igazán vezeti Ritát. A nagyszerű hanggal megáldott énekesnő még csak 19 éves volt amikor aláírta a Jay Z Rock Nation-nál a szerződést. Figyelemfelkeltő volt a kritikusok számára, akik nagy tehetséget láttak ebben a fiatal lányban. 2012-ben meg is jelent az első kislemeze, ami rengeteg ember tetszését nyerte el, hamar vált ismertté. "Ez volt a debütálásom, szinte a semmiből váltam ismert személlyé." Rita azt nyilatkozta, hogy az új album keveréke pop, klasszikus-belters lesz. 
Rita közel tartja magát az emberekhez, főleg a családjához akik mindig emlékeztetik, hogy ki is ő, és honnan indult el. Mindig támogatják őt. De ott vannak még neki a barátok akikre mindig támaszkodhat, illetve a személyi edzője; Nora Alihajdaraj. 
"Az értékek fontosak, tiszteletben kell tartani a nálunk idősebb embereket... Mi így nőttünk fel." mondta az énekesnő.
"Nem mondanám, hogy a szüleink szigorúak voltak, de voltak kötelező dolgok amiket meg kellett csinálnunk a háztartásban. Aztán meg kellett jelennünk Karácsonykor a családnál. Ami nem volt olyan rossz, nagyon hangulatos, hogy az egész család együtt tölti a Karácsonyt." Ritát megmosolyogtatja pár emlék. "A szüleink azt tanították nekünk, hogy tartsuk tiszteletben a körülöttünk lévő embereket. Nagyon fontos, hogy jó benyomást tegyünk."  Ezek a mondatok bizonyítják azt, hogy Rita nem szállt el a szupersztár élettől, fontosnak tartja a gyerekkorában tanult dolgokat. Habár nem veszi biztosra a sztár életet, de minden percét élvezi. Ha 6,3 millió ember követ az Instagramon akkor tudják, hogy hogyan néz ki egy napod, mint egy végtelen vörös szőnyeges bevonulás, selfiezés és mindenekelőtt; a mosolygás. "Ha van egy rossz napom, azt nem szeretem megmutatni az egész világnak. Az a fontos, hogy pozitív legyél."
Rita fontosnak tartja még az egyensúlyt/testsúlyt is. Nagyon sokat dolgozott a külsején. "Úgy érzem a színpadon vagyok a legerősebb. Amikor már végre elégedett vagyok a súlyommal, hiszen nincs alkohol-késő éjszakai bulizás, betartom a diétát és sok vízet iszom, aztán meglátok egy csokit amit annyira szeretnék megenni, de nem lehet... Szomorú vagyok, de közben szuperhősnek is érzem magam, hogy tudom tartani a diétámat."
Lépést tartani Ritával nem könnyű. Csak jön ki egy sor amerikai turné dátumokkal, bíró az X-Faktorban, TV-műsorok, rádiós interjúk, reklámok, egyéb rendezvényeken való megjelenés.
"Soha nem voltam ennyire hálás egy jó alvásért, mint ezen a ponton." Mondta. "Nagyon sok időbe telt, míg sikerült megszoknom az utazgatásokat, de mostanra egész jól megszoktam. Nyilvánvaló, hogy olyan vagyok, mint a legtöbb huszonéves: Szeretem, ha van ital egy show végén, de természetesen ezt csak mértékkel." Elfogadja ezt a gyors tempót, mert tudja, hogy ez is része annak amit szeret csinálni. 

 

   

Bambi awards 2015

2015.11.15. 17:08, Lana-B
Címkék: bambiawards

Ki lehet jelenteni, hogy Rita Ora viselte a legszebb ruhát az idei Bambi Awards-on.
Az X-Faktor bíró felrázta Berlint a 2015-ös Bambi Awards-on. Rita ruhája tavaszias volt, üde, úgy nézett benne ki, mint egy álmodozó hercegnő. A ruha nem csak elől, de hátul is gyönyörűen nézett ki.
A popsztár átvette a Music International díjat, mely remek kiegészítő volt a gyönyörű ruha mellett. 

 

 

Vegyes

2015.11.14. 17:53, Lana-B

Mivel Ritával nem sok új dolog történt az elmúlt időszakban ezért elhoztam két képet a hivatalos facebbok oldaláról.
Az első képen Rita megy Manchesterbe, ugyan is a képhez ilyen szöveget írt: Unicef, aki a rászoroló gyerekeknek segít, hamarosan találkozunk! 
A második kép témája már nem olyan vidám... Nem fogom leírni a vléeményemet, bár szerintem lehet tudni. De szeretném megtartani azt, hogy az oldalra nem kerül fel sok személyes bejegyzés, mert ez nem személyes blog. Illetve ez nem olyan téma amiről az ember olyan szívesen beszél. Legalábbis véleményem szerint.
Rita sok más emberhez hasonlóan kitette az oldalára a #PRAYFORPARIS képet.

 

 

Visszatérés

2015.11.14. 11:09, Lana-B
Címkék: személyes

Sziasztok! Mint ahogy az észrevehető volt kicsit eltűntem. Ennek több oka is volt; az első és egyben a legfontosabb ok az volt, hogy a gépem felmondta a szolgálatot, nem volt hajlandó bekapcsolni. Telefonról írtam egy cikket amiben Rita új videóját is ellinkeltem, illetve írtam, hogy miért nem tudok lenni. Ezt fontosnak tartottam, mert nem szeretnék lekerülni a cserék közül. 
A másik ok pedig a suli volt. Nehéz oldalt szerkeszteni és egyben tanulni is, főleg mivel a gimnáziumban nulladikos vagyok, ami a nyelvi-előkészítős osztályt jelenti és ebben az évben nagyon fontos az, hogy elsajátítsam az új nyelvet, illetve jó jegyeket szerezzek belőle. Ez persze nem azt jelenti, hogy bezárnám a lapot, ezen nem is gondolkodtam. Amikor megnyitottam az oldalt elhatároztam, hogy nem fogom feladni, még mindig ezt gondolom. Viszont szerintem csak hétvégente lesz időm feljárni ide és hozni új híreket, fordítani, stb. Remélem a cserékből nem fogok lekerülni, igyekszem majd hétkőznap esténként is aktívkodni, de hétvégére ígérem azt, hogy lesznek frissítések.

A mai illetve a holnapi nap folyamán igyekszem tanulás után pótolni a lemaradásomat, illetve benézek a cserékhez is, természetesen.^^

Új videó

2015.11.06. 20:08, Lana-B
Címkék: youtube

3 nappal ezelőtt megjelent Rita legújabb száma. Nekem nagyon tetszik. *-*
A videó megtekinthető a száma szövegre kattintva. Videó formátumba azért nem lett kirakva, mert telefonról vagyok, és nem mindent tölt be. Gépem sajnos egy ideig nem lesz, szóval a cseréimtől egy kis türelmet kérek illetve a látogatóktól is. Amennyire csak tudok, telefonról jelen vagyok az oldalon, illetve amikor az időm engedi akkor a cserékhez is benézek.

 

 

Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.    *****    Amway termék elérhetõ áron!Tudta, hogy az általános tisztítószer akár 333 felmosásra is alkalmas?Több info a weboldalon    *****    Florence Pugh magyar rajongói oldal. Ismerd meg és kövesd az angol színésznõ karrierjèt!    *****    Fele királyságomat nektek adom, hisz csak rátok vár ez a mesebirodalom! - Új menüpont a Mesetárban! Nézz be te is!    *****    DMT Trip napló, versek, történetek, absztrakt agymenés:)    *****    Elindult a Játék határok nélkül blog! Részletes információ az összes adásról, melyben a magyarok játszottak + egyéb infó    *****    Florence Pugh Hungary - Ismerd meg az Oppenheimer és a Dûne 2. sztárját.    *****    Megnyílt az F-Zero Hungary! Ismerd meg a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-sorozatát! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    A Cheer Danshi!! nem futott nagyot, mégis érdemes egy esélyt adni neki. Olvass róla az Anime Odyssey blogban!    *****    A 1080° Avalanche egy méltatlanul figyelmen kívül hagyott játék, pedig a Nintendo egyik remekmûve. Olvass róla!    *****    Gundel Takács Gábor egy különleges könyvet adott ki, ahol kiváló sportolókkal a sport mélységébe nyerhetünk betekintést.    *****    21 napos életmódváltás program csatlakozz hozzánk még!Január 28-ig 10% kedvezménnyel plusz ajándékkal tudod megvásárolni    *****    Szeretne egy olyan általános tisztítószert ami 333 felmosásra is elegendõ? Szeretne ha csíkmentes lenne? Részletek itt!!    *****    Új játék érkezett a Mesetárba! Elõ a papírral, ollóval, és gyertek barkácsolni!    *****    Tisztítószerek a legjobb áron! Hatékonyság felsõfoka! 333 felmosásra elengedõ általános tisztítószer! Vásároljon még ma!    *****    Hayashibara Megumi és Okui Masami rajongói oldal! Albumok, dalszövegek, és sok más. Folyamatosan frissülõ tartalom.    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    333 Felmosásra elegendõ! Szeretne gazdaságosan felmosni? Szeretne kiváló általános tisztítószert? Kiváló tisztítószerek!    *****    Ha tél, akkor téli sportok! De akár videojáték formájában is játszhatjuk õket. A 1080°Snowboarding egy kiváló példa erre