Oldal információ

Szerkesztő: Lana-B
Társszerkesztő: Déé
Elérhetőség: ritaora.news.gp@gmail.com
Design: katie
Nyitás: 2015. 10. 25.
Zárás: nem tervezett

Az oldal nem áll kapcsolatban sem Rita Orával, sem a hozzátartozóival!
Az oldalon található összes bejegyzés, saját tartalom, ami nem saját fordítás, anyag, annál a forrás fel van tüntetve, ezért ha elviszel valamiért, akkor a forrást írjad ki.

 
cSALÁD

 
Elit cserék

 


   
    
    
    
    
    

Vár: 

 
Chat
 
Munkálatok
A sötét 50 árnyalata: Mia Grey
2017. 02. 10.
A szabadság 50 árnyalata: Mia Grey
2018. 02. ?
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


WWW

Ebben a részlegben megtudhatsz mindent, amit magáról az oldalról tudni szeretnél. A cserékhez itt vannak a feltételek, az alap oldal információk, illetve a szerkesztőről is megtalálható itt pár infó.

 

Cserék: 
- Minimum 2 hetes legyen az oldalad.
- Szép, igényes design legyen az oldaladon. 
- Ne legyen lopott tartalom a lapon.
- Ha megbeszéltük a cserét, akkor 3 napon belül tegyél ki. A csere képpel történjen. 
- Ha 2 héten belül nem frissítesz akkor lekerülsz a cserék közül, kívéve, ha jelezted, hogy az adott hírességről nincsen semmi új hír.
A "család" részleghez nem lehet jelentkezni, oda csak meghívással lehet kikerülni. Az "elit cserék"-hez viszont bárki kikerülhet aki megfelel a feltételeknek. 

 

Oldal adatok:
Szerkesztő: Lana-B
Elérhetőség: ritaora.news.gp@gmail.com
Aktuális design: katie
Nyitás: 2015. 10. 25.

 

A szerkesztőről:
Sokáig gondolkodtam azon, hogy ide mit írjak, végül találtam egy kihívás féleséget, abban nagyjából benne van minden, amit tervezek elmondani, de ha valamit kihagyok akkor a végére oda írom.

11 dolog rólam:
1)  Nem szeretem a csokit
2) Az igazi nevem Kitti. 15 éves vagyok, bár szerencsére nemsokára átlépem a 16-ot. Pontosabban január 11.-én.
3) Eredeti hajszínem a barna, bár nyáron a nap kiszívja és akkor szőkés barna a hajam. 
4) Kb. 2 éve festem a hajamat. Most szőke-ombre hajam van, de tervezem a szőkét lenöveszteni és utána befestjük vörösre.
5) Furcsa, de szeretek sütni.
6) Kéttannyelvű gimnáziumba járok.
7) Imádom a telet, főleg, ha hó is van.
8) Kedvenc sütim a francia krémes.
9) Kutyás vagyok. Jelenleg egy 7 éves magyar vizslám van.
10) Nem szeretek kiöltözni, jobban szeretem a laza stílust.
11) Imádok írni, főleg fantasy történeteket szoktam.

11 kérdés:
1) Miért kezdtél bele az oldalszerkesztésbe?
Régóta olvasok rajongói oldalakat, főleg mivel mindig is túl lusta voltam ahhoz, hogy híreket keressek a kedvenc sztárjaimról, ezért egyszerűbbnek láttam azt, hogy valaki leírja én pedig elolvasom. Aztán ahogy múlt az idő kedvet kaptam ahhoz, hogy én is szerkesszek egy oldalt, hogy részese legyek valaminek. A másik oka pedig az, hogy szeretem a kihívásokat, az oldal pedig eléggé nagy kihívás számomra, mivel én az a fajta ember vagyok aki néhány dolgot hamar felad, viszont elhatároztam, hogy ezt most végig csinálom. Az pedig, hogy kapok kedves szavakat, illetve néhány emberrel nagyon jó kapcsolatba kerültem az oldalnak köszönhetően, csak még jobban segít végig csinálni ezt.
2) Tudsz CSS kódot írni? ha nem szeretnél megtanulni?
Sajnos nem tudok kódot írni, de igen, tervben van az, hogy megtanulok. Csak ez sajnos most nem kivitelezhető, mivel rengeteg időmet elviszi a suli, ezért amíg nem tanulok meg kódot készíteni addig pár jó barátomtól kérek egy olyan szívességet, hogy készítsenek szép külsőt az oldalnak.
3) Mit gondolsz a kialakult trendről, avagy a csili-vili sztáros designről. Tetszenek neked?
Szeretem a feltűnést, de úgy gondolom, hogy egy oldalnak nem csak a designel kell kitűnnie, hanem a tartalommal is. A nagyon csili-vili kódokat nem szeretem, viszont a nagyon letisztultak sem a kedvenceim, persze lehet kívétel, ez éppen a kedvemtől függ.
4) Általában mennyi időt töltesz az oldalad kinézetének készítésével?
Mivel az oldalra nem én csinálom a design-ot ezért semennyit. 
5) Melyik régi mese a kedvenced?
Oroszlánkirály. Emlékszem, még kicsi voltam mikor karácsonyra megkaptam DVD-n a mesét. Még aznap este megnéztem és sírtam, mikor Szimba apja meghalt. Annyiszor néztem meg, hogy a szüleimnek kezdett belőle elegük lenni, de engem nem érdekelt. Nagyon szerettem, és ha adják valahol, vagy olyan kedvem van akkor a mai napig szívesen megnézem.
6) Van kedvenc könyved? Ha igen melyik?
Huh, ez jó kérdés... Rengeteg könyvet olvasok, de ha egyet kéne kiemelnem akkor John Green-től a Csillagainkban a hiba. A története nagyon közel áll hozzám, áttudom érezni a könyvben lévő fájdalmat és örömet egyaránt.
7) Van kabalád? Ha igen mi az, és mikor használod?
Nem nagyon van kabalám, habár van egy K-betűs nyakláncom ami mindig rajtam van. Ha nagyon akarom, akkor azt nevezném kabalának.
8) Szeretnél járni egyetemre? Ha igen melyikre?
Igen szeretnék, de azt még nem tudom, hogy hova. Először szeretnék túljutni a gimin.
9) Neked tetszenek Thomas Kinkade képei?
Nem tudom, hogy ki ő. :/
10) Várod már a Karácsonyt?
Igen, nagyon várom már.^^ Imádok fenyőt vásárolni és otthon feldiszíteni, este pedig úgy TV-t nézni, hogy lekapcsolom a lámpát, a karácsony fán pedig égnek az égők. 
11) Mit gondolsz a melegházasságról?
Nekem igazából nincsen különösebb bajom velük.

 

 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal